Всяко пътуване си има своите първи крачки и за нас те бяха серията Debut – малко наивни и не така уверени, но и по младежки непринудени и свежи. Вината в серията се отличават именно със свежестта и плодовия характер, които са резултат най-вече от добрата грижа за лозето, както и характеристиките на тероара. Гроздето, вложено в тази серия, е от първия ни лозов масив в село Левуново, който е първата крачка в развитието на нашето лозарско стопанство. Сортовете, които  са включени в него, са Ранна мелнишка лоза, Каберне совиньон, Сира и Мерло.

Вдъхновението и красотата на първите стъпки стоят зад идеята за създаването на серията. Debut е посветена на всеки, който открива вдъхновение в малките неща и смело търси възможности за реализиране на своите идеи и развиване на талантите си. Жизнени и свежи, вината от серията очароват със своята непретенциозна елегантност. Те са чудесен избор, когато търсите вино за повод, свързан с ново начало или когато искате да покажете уважението си към някой, който Ви вдъхновява.

Визията на серията е семпла и закачлива с препратки към ретро тренда, целящ подчертаване на красноречивото „заглавие“ DEBUT, защото, дами и господа, това е нашето начало!

ВИНАТА В ТАЗИ СЕРИЯ

DEBUT RED 2014
DEBUT ROSE 2014
DEBUT ROSE 2015