Via Verde спечели първо място в конкурса на EnjoyWine 2017 за най-атрактивен щанд

Via Verde спечели първо място в конкурса на EnjoyWine 2017 за най-атрактивен щанд

  • На април 24, 2017
  • 0 Коментара

С много положително настроение на 22 и 23 април Via Verde посрещна винени ентусиасти и любители на хубавото българско вино на Пролетния базар на виното EnjoyWine 2017 в гр. София.

Със своята пролетна декорация Via Verde стана фаворит на посетителите и спечели първо място в конкурса на EnjoyWine 2017 за най-атрактивен щанд. Много ви благодарим, скъпи приятели, че гласувахте за нас! Ето още един хубав повод да се почерпим! 😉

В концепцията на Via Verde за аранжировка на щанда бе заложена връзката на бранда с природата, нейните красота и пъстрота, и мястото на водните кончета, символ на Via Verde, като част от тази хармония.

Изненада за почитателите на бутикови вина Via Verde бе възможността да дегустират ексклузивно, преди пускането му на пазара, новият червен купаж от Cabernet Franc и Early Melnik, представен с червено водно конче в серия Expressions – перфектното вино за идната есен.

В Ресторант „България“, който бе домакин на виненото събитие, посетителите се насладиха на истински винен уикенд и се забавляваха с разнообразни игри и изненади. Част от акцентите на програмата бяха приготвянето на коктейли с вино; музикална програма с народни песни, музика на живо с бразилски ритми; тематични дегустации, сред които „Първи стъпки в дегустацията на вино“, и, разбира се, качествено вино, представено от винопроизводители от цялата страна.

 

#ViaVerdeWines #FollowTheDragonfly

 

 

0 Comments