Лозовите масиви, от които правим нашите вина, се разпростират върху повече от 400 дка слънчеви хълмове  в землищата на с.Левуново и с. Илинденци, близо до град Сандански. Лозичките са млади, на възраст между 1 и 15 години. През изминалите 2016 годинa дадохме началото на 46 дка нови насаждения, а през 2017-та  още 93 дка, с които да формирахме основата на най-важното за създаването на изключителни вина – прекрасни лозя.

ЛОЗЯТА

Вярваме, че отношението и безкомпромисните грижи, които полагаме за лозята, са верния път за да получим найхубавото грозде.

 

Към момента отглеждаме лозя от класически сортове като Мерло, Каберне Совиньон, Каберне фран, Сира, Мускат Отонел, както и емблематичните за района Сандански мискет, Ранна мелнишка лоза и Керацуда. С разширяването на насажденията предстои и засаждането на по-екзотични сортове, които биха представили тероара в една по-различна светлина.

СОРТОВЕТЕ

Една от основните ни цели е да разкриваме потенциала на местните сортове и уникалния тероар по един модерен и интригуващ начин.

 

За да предоставим на любителите на виното и природата едно пълноценно изживяване, следващата ни стъпка е изграждането на собствена изба. Тя ще бъде разположена в близост до лозята и ще бъде изградена според принципите на устойчивото строителство и производство, за да успеем да съхраним райското кътче земя, на която се разпростират нашите прекрасни лозя.