Серия NOMAD SPIRIT е свежа, различна и много авантюристична. Включва 3 интересни купажни вина (бяло, червено и розе), събрали в себе си различни по произход сортове в разнообразие от вкусове и аромати, съчетано с лекота и свежест. Гроздето, вложено в производството е от световно познатите сортове – Сира, Мерло, Каберне совиньон, Каберне фран и Мускат отонел, както и от специфичните за района Ранна мелнишка лоза, Сандански мискет и Керацуда. Резултатът са лесни за разбиране вина, които изразяват онази лекота, с която номадите по дух възприемат света.

Идеята за NOMAD SPIRIT (номадски дух) е изразена, чрез характеристиките на виното, дизайна на етикетите и цялостното им представяне. Затова и в тази серия са използвани олекотени бутилки и винтово затваряне, така че да можете лесно да ги вземете и отворите, където и да отивате. Дизайнът на етикетите е модерен и цветен, носещ усещането за движение, а всяко от вината отвежда към различна дестинация и според нея носи и свое наименование – Sea nomad (Морски номад – бял купаж),  Forest nomad (Горски номад – червен купаж) и Urban nomad (Градски номад – розе).

На плажа, в гората или на паважа – вината NOMAD SPIRIT са създадени да се пият без предразсъдъци, без излишни претенции и буквално навсякъде. Те са вдъхновени от начина на живот и свободния дух на модерните номади – тяхното любопитство, уважение и разбиране, с което подхождат към различни места и култури. Движени от стратта към пътуването вината NOMAD SPIRIT Ви провокират да намерите път към нов човек, ново място или  ново изживяване, а защо не и трите. Те са перфектния избор за начинаещи пътешественици в света на виното.

ВИНАТА В ТАЗИ СЕРИЯ

Sea Nomad 2018
Urban Nomad 2019
Forest Nomad 2015